Välkommen till Ryttarstugan i Gävle!

Fri frakt vid order över 500kr. Lagervara skickas inom 1-3 dagar.

 


 

Köpvillkor


Det ska vara enkelt & lätt att handla av Ryttarstugan! Alltid 14 dagars öppet köp & bytesrätt. Fraktfritt vid order över 499:- Returfrakt 69:- med fraktsedel som enkelt beställs i webshopen. 

Minimiålder

Som kund i vår webbshop måste du vara 18 år eller äldre. 

Priser

Alla priser i webbshoppen är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive 25% moms.
Kostnad för frakt tillkommer, se ”Frakt och leverans” nedan.

Betalning

Betalning kan ske via bank/kreditkort, direktbetalning, faktura eller delbetalning.

 

Frakt och leverans

 

 

Reklamationer

Om någon produkt i din beställning är skadad eller felaktig ska du reklamera den inom skälig tid från det att felet upptäckts. Om en produkt är felaktig står vi för returfrakten och ersätter dig med det belopp du betalade för produkten. Om du vill få ett nytt exemplar av samma produkt skickar vi en ny utan kostnad. Maila bild och info till info@ryttarstugan.se

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man tagit emot varorna. Returnerade varor ersätts fullt vid retur i oskadat skick exklusive returfraktkostnader. Du har ingen ångerrätt om varan pga. sitt skick inte kan återlämnas eller på specialbeställda varor såsom måttbeställda ridstövlar, specialsydda täcken, schabrak, boxgardin etc.

Bytesrätt/ Retur

Du har 14 dagars bytesrätt som löper från den dag du mottog din beställning. Produkten som du ska byta måste returneras i ursprungligt skick med förpackning och prislappar kvar på produkten. Du får själv bekosta returfrakten men vi skickar den nya varan till dig kostnadsfritt. Skicka din retur till: Beställ gärna retursedel i vår webshop.

Ryttarstugan

Lexevägen 1

806 27 Gävle

Lägg en lapp i paketet med info om ordernr adress och telefonnummer. Vi returbetalar via Klarna så fort vi fått varan åter.