Välkommen till Ryttarstugan

Fri frakt vid order från 500 kr. Lagervara skickas inom 1 - 3 dagar.

 


 

Köpvillkor


Det ska vara enkelt & lätt att handla av Ryttarstugan! Fraktfritt vid order över 499kr och fri retur. Öppet köp i 30 dagar på obruten/ oanvänd vara. Kontakta butiken vid retur så mailar vi en retursedel och returnerar betalningen via Klarna när vi fått varan åter. Minsta ordervärde är 499kr.

Minimiålder

Som kund i vår webbshop måste du vara 18 år eller äldre. 

Priser

Alla priser i webbshoppen är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive 25% moms.

Betalning

Betalning kan ske via Klarna Checkout: bank/kreditkort, direktbetalning, faktura eller delbetalning.

 

Frakt och leverans

 

 

Reklamationer

Om någon produkt i din beställning är skadad eller felaktig ska du reklamera den inom skälig tid från det att felet upptäckts. Om en produkt är felaktig står vi för returfrakten och ersätter dig med det belopp du betalade för produkten. Om du vill få ett nytt exemplar av samma produkt skickar vi en ny utan kostnad. Maila bild och info till info@ryttarstugan.se

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp. Du kan utan anledning inom 30 dagar returnera beställningen från det du tagit emot varorna. Returnerade varor ersätts fullt vid retur i oskadat skick. Du har ingen ångerrätt om varan pga. sitt skick inte kan återlämnas eller på specialbeställda varor såsom måttbeställda ridstövlar, specialsydda täcken, schabrak, boxgardin etc.

Öppet köp/ Bytesrätt/ Retur

Du har 30 dagars öppet köp och bytesrätt som löper från den dag du mottog din beställning. Produkten som du ska byta måste returneras i ursprungligt skick med förpackning och prislappar kvar på produkten.